Wednesday, 11 January 2012

tiada lebih manis as a student...........

salam....

as a student,byk rintangan yg perlu mereka hadapi,tuk jadi seseorg yg berjaya after graduation...byk benda kena pelajari such as cara2 nk jadi perucp yg baek macam nadya ,nk jadi pemimpin cam nizam ,cara2 nk tackle lect, tmbah kenalan,n cam2 lagi lah,.....

tp bile sampai time pegi bercuti ,yg ni mmg part yg paling student suka..yela,bile lagi masa nak release tension kan......tp

bile sampai exam,aiyoyoyyoyo..........mmg stress,dah la masa bljaq cepat,kena cover semua chpter lagi,mane x stressnya..........

TIADA LEBIH MANIS AS A STUDENT bile...............exam dah habis n habis plak awal...mmg rasa hepy giler.....tittttpppppppppppppppppp.....ini berlaku pada aq untuk sem nie...habis exam awal...huhu..kepada yg ada lagi exam tu....cepat2 la abis yer.haha.........gud luck...

6 comments:

Nizam Ijam said...

kurang jaq! mengumpat aku..

adni sallam said...

haha,mane de.aq puji tu....ijam,nak header cantik gak.......huhu

Nadya Sulia said...

waaaaaaaaa!!!!!!! kutuk ndya yek!!!
jaga dia!!! nk kena neh..:P

adni sallam said...

nadya: haha,kutuk skit jer......ambik berkat.haha.:-P

mizmarmalade said...

bertambah manis life as a student bila study last minute mcm sye.. hihi! da abes exam ye? seronoknye dia :)

adni sallam said...

mizmar: huhu,yup bau abis.....hehe,best pe study last minit,dpt challnge diri sendiri..kan,kan.abis bile?

 

sEOson Much Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo