Tuesday, 10 January 2012

-nasi lemak kg darat(terbaek di changlong- kedah)

-salam......

Jam menunjukkan jam 7.20pagi, selepas berjaga semalam ,ku xxdpt melelapkan mata ni. kerana nak balas dendam jer .huhu. selepas 5 hari 5 paper berterusan.. .kena struggle,study,study n study..nak maintain pointer katakan. even ada satu subjek ni,dah study tp tetap jgk xdpt buat.. yg ni mmg paper killer tuk course kitorang.sedih mmg ada tp nak usaha,sekarang kena tawakkal je la..huhu.

Sebenarnya kawe(saya)terasa nak guna bahasa ibunda lak..haha n the gang bau balik makan nasi lemak kg darat .bertolak p sana kul 5.30pagi...sesampai je sana(dalam 1o minit),ammmboi ramai gilerr.....dak cina,india,melayu.sama ramai.hingga beratur panjgg.tp mmg TERBAEK la nasi lemak dy...
nak cadangkan,mai la pakat try nasi lemak kg darat.mmg x rugi..kedai tu berada di tepi jalan dari changlong(kedah) nak p uum...tnya la org2 kat sana klu sesat...insyaAllah jumpa..tp mesti sampai sebelum kul 7 coz kebiasaanya dah habis...............

sem ni kawe habis exam awal,berbanding sem2 lepas,so apa lagi nak p holiday la...dah sem 5 tp jarang p bercuti kat area kedah nie.dapat p langkawi ok la....

so,selamat bercuti kepada yg dah abis exam n terus berjaya tuk budak2 yg xabis2 lagi exam tu.haha.

mood: tido daaa........................

4 comments:

erleena said...

tak pernah merase lagiiiii

gile 5.50-7 je ada nasi lemak , sure korg smyg sbuh nieh X)

Nadya Sulia said...

amboiiiiiiii, g dop ajok pom...;(

Nadya Sulia said...

amboiiiiiiii, g dop ajok pom...;(

adni sallam said...

erleena: huhu,dy bukak kedai tu awal lagi,kul 3 kot...agak-agaknya,.hehe..,biasanya kitorang balik lam kul 6.30..pastu trus solat beramai2...haha...rugi touuu xpenah p try.....at least dpt rasa makan cam kt kampong..

nadya:la,awat xbgtau awal2..ok2.len kali kita set... tpsem depan la..hehe.dah nk balik bercutiiiii..

 

sEOson Much Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo