Monday, 14 November 2011

-love...

assalamualaikum u all.........

lama da x posting nie,so skrg pkul 1 pagi (15.11.11)....first,this is 4 ulang tahun my bIRTHDAY,tq 4 kawan2 yg wish.ermm,entah la esok nak hadapi camne,mybe ada surprise or xde.
pepe pun,im getting old........tp matang2 pun...huhu

sory 4 my best friend,she trying to do something special about my birthdy but....semuanya hancur,......coz salah saya(entah la ape yg xkena),kek yg dy buat,dah rosak..cokelat plak dah cair.....ermm,sedih lak rasa..sayo mmg rasa bersalah kat dy.harap dy jumpa jodoh yg sesuai..do the best choice..im not perfect to be ur special<>..........

now,im free............mybe lam masa terdekat,rasa cam len jer,but lama2 nati,mybe dah biasa...tp pelik lah,bile kita minat kat someone,mmg nk pikat abis guna pelbagai cara,bile dah dapat n actually kita sepndpt ng dia,just let her go...mybe dy bukan jodoh kite.

apepun,berchinta lpas kawin lebih simple n jalan terbaek......:-) for me.....

4 comments:

sis92 said...

happy bday boy :)

Ayien Ocaca said...

ehhh...kenapa kek tu leh hancur...
xcite pon

adni sallam said...

ayien: entah la,dy bgtau kek hancur coz lambat nak bagi,habis cair.kek cokelat cair ker?..

Ayien Ocaca said...

laaa...mne la yien thu...yien x nh wat kek....
kalu beli kat kdai, yien trus makan je....
xpnh tgk die cair...

 

sEOson Much Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo