Monday, 7 November 2011

hari,hari raya lagi.......

assalamualaikum,

maaicih lum terlmbt jika nk wish selamat menymbut hari raya aidiladha buat kawan2 blog. MMg hari raya ini biasa kurang sedikit berbanding hari raya aidilfitri tetapi 4 umat islam,hari raya merupakan satu hari yang mulia yang patut disambut dengan penuh kegembiraan.

Raya ni aq bersyukur coz dapat solat sunat hari raya,coz raya aidilfitri sblum ni,aq kena jaga adik kat hospital..beraya bersama dengaan mc la aq ari tu ....BUT ini kali kedua MY BROHTER kena beraya kat hospital.kasihan kat dy,harap dy sabar menghadapi ujian. disamping ini,aq harap kawan2 boggr pakai berdoa semoga dy cepat sembuh,AMIN......

aSSIGMENT??? WADUH......mmg student terikat dengan benda nie......aq stress doh rasa .assignment dah la bertimbun,bile dah siap...hntar kat ketua then kena reject..nasib23.......hehe.tapi pepe pun nasib bek ada kawan2 yang membantu...(tuttttt)hehe.

Tinggal bebrape hari lagi nk balik ke tmpat pengajian,......malasnya nk balik,rasa nk kerja ah plop....haha...nk tukar taste.......confirm kena struggle giler la coz sem ni mmg semua subjk mencabar.silap ari bulan bawa padah.......


aKHIR SKALI,aq nak sambung baca novel la slpas ciapkan satu assgment ni,best pulak baca novel hikayat amir hamzah time tgh malam + air bilo panas + tgk citer ONE PIECE............HIHI
TQ AGAIN ............;-)

4 comments:

sis92 said...

salam aidiladha :)

semoga abg cpat sembuh
hu dah lama x baca novel :P

Ayien Ocaca said...

akk yien pon kat hospital jugak :(
tpi yien lgsgg tak raya....
sedih :(

adni sallam said...

sis92: tq ....insyaAllah sembuh..baca buku cite sang kancil lah cepat habis,novel pnjg...stress nk habskan.huhu

adni sallam said...

ayien:semoga akak yien cpt sembuh,la nape xberaya lak?selamat hari raya..hehe

 

sEOson Much Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo